Start a new topic
Solved

Geek Pulse is intermittent

Hi, my Geek Pulse is working but there is one and very annoying problem I am having right now, it is intermittent.


About every 50 - 80 secs (sometimes it is randomly happening), the sound will off for like 0.5 sec but come back immediately after the blank.


My PC's spec:
Operating System : 
Windows 8.1 Pro (With Media Center) 64-bit 

CPU : Intel Core i5 3470 @ 3.20GHz Ivy Bridge 22nm Technology 

RAM : 16.0GB Dual-Channel DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28) 

Motherboard : ASRock ZH77 Pro3 (CPUSocket)

Graphics : DELL U2311H (1920x1080@60Hz) 767MB NVIDIA GeForce GTX 460 (NVIDIA)

Storage : 111GB INTEL SSDSC2CT120A3 (SSD) / 1192GB Intel Raid 5 Volume (SSD) 

Optical Drives : ATAPI iHAS524 D 

Audio : LH Labs Geek Pulse


LH Control Pannel Info:
Manufacturer: LH Labs

Product: Geek Pulse 1V2

VID/PID: 0x2522/0x0009

Revision: v2.00

Driver Info: 2.23.0 Release Build


Could you give me a lead to what may cause this?


Kind regards,

Clement


Hi Gina,


My topic has been created into a ticket already
http://support.lhlabs.com/support/tickets/6657


Thanks!



Kind regards,

Clement

Hi Clement!


Please open a support ticket if you haven't already done so. A small amount of Pulses have had this problem. You will need to send back your Pulse so that we may update the firmware in your unit. We will send you a RMA (Return Material Authorization) Form to fill out and we will provide you with a shipping label to send your Pulse back to us.


If you have trouble opening a ticket, you can also email us directly at cs@lhlabs.com and a ticket will be automatically generated for you.


Thanks!

Gina Stewart

Customer Happiness Agent

LH Labs

Login or Signup to post a comment